Productgroepen

Klemhefboom van KIPP

terug
  • Klemhefboom van KIPP

Klemhefboom van KIPP

HEINRICH KIPP WERK geldt al tientallen jaren als toonaangevende fabrikant van klemhefbomen. Daarom worden ze ook wel KIPP-hefbomen genoemd. KIPP-modellen staan voor betrouwbaarheid, stabiliteit en veelzijdigheid - zowel nationaal als internationaal. Klemhefbomen worden niet alleen in de machinebouw gebruikt. Ze worden ook gebruikt in de revalidatiesector of in de logistiek.

De werking van een klemhefboom

Klemhefbomen klemmen en fixeren werkstukken en andere voorwerpen op bijvoorbeeld machines. Grote voordelen
van de KIPP-klemhefbomen zijn de gereedschapsloze montage en de snelle instelling.

De werking van een spanhefboom is zeer eenvoudig: Wanneer de greep wordt opgetild, komt de interne vertanding tussen de hefboom en inzetstuk vrij. De hefboom kan nu vrij worden gedraaid zonder dat het inzetstuk meedraait. Bij het loslaten van de hefboom grijpen beide vertandingen weer in elkaar en is de hehefboom verbonden met het inzetstuk. Wanneer de hefboom wordt bewogen, draait het inzetstuk mee. Machinedelen, aanbouwdelen en werkstukken kunnen nu worden gepositioneerd en vrijgegeven.

Kenmerken en uitvoeringen van de klemhefbomen

Zo divers als de gebruiks- en toepassingsgebieden van klemhefbomen zijn, zo divers zijn ook de verschillende uitvoeringen die u in het assortiment bij KIPP aantreft. Al onze uitvoeringen zijn verkrijgbaar als klemhefbomen met binnendraad en klemhefbomen met buitendraad.


Tussen haakjes: U kunt alle benodigde CAD-gegevens voor onze producten eenvoudig downloaden van onze website.

Zoeken
Mijn ACCOUNTE-mailWachtwoord
Winkelwagen
Aantal artikelen: 0
Totaal: 0,00 
Weergeven
Snelbestelling
Beschikbaarheid
Hier kunt u de beschikbaarheid van de artikelen controleren.
België
Sitemap Printen Nieuwsbrief Top
Copyright © 2023 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Alle rechten voorbehouden. Tel. +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33